Estètica
Sandra G. Cañadas

Radiofreqüència

La radiofreqüència genera un camp elèctric que canvia de positiu a negatiu, el que causa un moviment rotacional de les molècules que genera calor, produint, d'aquesta manera, un escalfament que afecta la part profunda de la pell, el teixit gras subcutani a les articulacions i zones musculars.

Aconsegueix rejovenir la pell a través de l'acció de la calor. Aquesta sensació és produïda per l'energia que la radiofreqüència exerceix sobre el col·lagen de les capes més profundes de la pell.

Per accelerar i afavorir les diferents propietats que ens ofereix la radiofreqüència, apliquem els productes especíFics per a tractar la zona seleccionada.

ZONA FACIAL:

Millora les pells acneiques o amb psoriasis regulant el greix i la hidratació, reduint les marques i cicatrius. 

Té un gran efecte reafIrmant realitzant un lifting facial que deixa la pell més llisa i uniforme, reomplint les arrugues o línies d'expressió.

Ens ajuda a una millor penetració de productes facials per potenciar el seu efecte.

ZONA CORPORAL

Lluita contra la flacciditat i la cel·lulitis, deixant un cos modelat. 

Per als braços, abdomen i lumbars, cames i glutis.

ZONES AMB CICATRIUS

Per postquirúrgic, cicatrius o estries, reduint les marques i senyals.

ZONES DE DOLOR

Alleuja dolors musculars, articulars, de lligaments o amb contractures, a més de coajudar en processos de rehabilitació.

Combinable amb els quiromassatges per a inflamacions musculars o contractures, així com cervicàlgies, lumbàlgies o ciàtiques.

BONO - SESSIÓ AMB 15% DE DESCOMPTE.